Handbaliștii timișoreni se întorc și bătuți și cu tolba goală de la Turda, scor 25-29.

Politehnica Timişoara a pierdut disputa cu Potaissa Turda din deplasare, de joi seara, scor 29-25 (14-11), însă s-a plâns că arbitrii bucureșteni Șerbu – Vasilescu au închis ochii la duritățile clujenilor. ”A fost un calvar”, s-au plâns elevii lui Pero Milosevic la finalul partidei.

Poli a acuzat din start îngăduința fluierașilor față de jocul la intimidare al Potaissei. Internaționalul Demis Grigoraș a încasat o lovitură de la un adversar în minutul unu, însă decizia a fost foarte blândă, doar eliminare pentru două minute pentru agresor, Savic. Și de aici încolo filmul meciului a respectat scenariul din start.

Studenții nu au reușit decât să egaleze în minutul 40, iar Turda a terminat jocul învingătoare. Principalii marcatori ai lui Poli au fost georgianul Irakli Chikovani, cu 8 goluri, şi Demis Grigoraş, cu 5 goluri. Rezultatul nu schimbă foarte mult situația în clasamentul Ligii Naționale. Timișoara a făcut doi pași în spate și este a opta în timp ce ardelenii și-au păstrat poziția a cincea.

Din inima Ardealului, Poli va lua direct drumul Ploieștiului pentru că duminică evoluează în deplasare pe terenul lui CSM Ploiești. Ultima confruntare de campionat din 2015 începe la ora 18.30 și este televizată de posturile DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ