Poli reîncepe bătăliile din Liga Națională, primul adversar e Minaur

82

Politehnica Timișoara reia peste două zile lupta din Liga Națională de handbal masculin într-un duel contra campioanei en-titre Minaur Baia Mare.

Pauza de iarnă se încheie pentru handbaliștii bănățeni odată cu primul duel oficial al anului, cel de joi. În sala Constantin Jude sosește cea mai bună formație a stagiunii precedente, Minaur Baia Mare, într-o partidă foarte importantă pentru zona de play-off.

Cu același punctaj, cele două echipe sunt rivale directe la ocuparea unui loc cât mai bun în graficul 1-8. Cu atât mai mult victoria studenților este aproape obligatorie. ”E primul meci. E foarte important pentru noi să adunăm puncte. Știm că Baia Mare a pierdut mulți jucători, dar i-au mai rămas mulți jucători buni. Cu siguranță, vom lupta pentru a câștiga. Va trebui să jucăm perfect în apărare, le voi cere o intensitate mai mare, să nu ne relaxăm în apărare. Trebuie să ne facem jocul defensiv, să ieșim pe contraatac, să jucăm cu răbdare în atac. Dacă ne facem jocul, cu mentalitate de învingători, ne așteptăm să câștigăm”, a punctat antrenorul alb-violeților, muntenegreanul Pero Milosevic.

Trebuie spus că meciul va fi abordat de ambele tabere cu efectivul schimbat față de întâlnirea din tur. Pe de o parte Poli nu îi are la dispoziție pe interii Chikovani și Grigoraș, primul fiind suspendat iar cel de-al doilea accidentat. De cealaltă parte Minaur s-a despărțit de vedetele Tatai, Ivancsik, Ostrouhsko și Karacic din cauza problemelor financiare.

Partida dintre Poli, locul 7, și Minaur, poziția a 9-a, are loc joi, de la ora 18,15 și este transmisă în direct de DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.