Poli răpune Constanța și e primul lider al campionatului

116

Politehnica Timișoara a început cu dreptul noua ediție a campionatului. Un 26-25 pe terenul nou-promovatei HC Dobrogea Sud Constanța care le ridică moralul alb-violeților pentru debutul de sâmbătă din Cupa EHF.

Studenții au pornit lansat în Liga Națională dovedind că medalia de bronz cucerită în luna mai nu a fost întâmplătoare. În prima rundă a sezonului Poli a câștigat la Constanța, un teren pe care puține formații vor reuși să se impună dată fiind valoarea celor de la HC Dobrogea Sud. Mai mult cu gândul la duelul de sâmbătă din preliminariile Cupei EHF, elevii lui Pero Milosevic s-au impus cu 26-26 (13-13).

Fără căpitanul Cristi Fenici menajat după o leziune musculară, Poli a obținut un succes important pentru clasament și este primul lider al campionatului. Victoria a fost decisă în ultimele secunde, după ce portarul Daskaloski a parat aruncarea gazdelor. De notat că timișoreanul Santeiu a primit primul cartonaș albastru din istoria campionatului, după ce fusese eliminat cu roșu de pe teren pentru lovirea adversarului.

Poli: Lasica 5 goluri, Marjanovic 4 goluri, Lazarov 4 goluri, Simovic 4 goluri, Santeiu 3 goluri, Milosevic 2 goluri, Ștefan 2 goluri, Furak 1 gol, Pejovic 1 gol. HC Dobrogea: Vujadinovic 4 goluri, Toma 4 goluri, Cutura 4 goluri, Angelovski 4 goluri, Nikolic 4 goluri, Buricea 3 goluri, Crnoglavac 3 goluri.

Pentru Poli urmează sâmbătă prima manșă a disputei cu Polva Serviti (Estonia) din preliminariile Cupei EHF.

 

LĂSAȚI UN MESAJ