Poli își încarcă bateriile în Poiană cu lotul subțiat

132

ACS Poli a urcat de astăzi în Poiana Brașov pentru un cantonament de iarnă ce se va întinde pe durata a șapte zile. Din lotul deplasat de Ionuț Popa nu fac parte cinci nume de care alb-violeții s-au despărțit în aceste zile: Cârstocea, Roșu, Vădrariu, Vraciu și Lokaj.

Codașa Ligii I a ales un stagiu de pregătire la munte în această iarnă spre deosebire de restul colegelor care au optat pentru cantonamente în locații cu temperaturi mai blânde. Dacă Cipru și Turcia se numără printre opțiunile prim-divizionarelor, în schimb Poli a urcat de marți în Poiana Brașov pentru 7 zile.

Ionuț Popa se va baza în această perioadă pe un lot alcătuit din 26 de fotbaliști. Așa cum au promis la reunire, oficialii clubului au finalizat deja situația jucătorilor de care Poli se va despărți în această iarnă iar aceștia nu mai fac parte din lotul bănățenilor. Este vorba de atacantul albanez Lokaj și mijlocașii Roșu, Cârstocea, Vădrariu și Vraciu. Toți cei cinci fotbaliști și-au reziliat contractul cu clubul.

La capitolul noutăți prim-divizionara nu are cu ce se lăuda deocamdată. Atacantul Ripensiei, Mediop, este una dintre țintele violeților, alături de un mijlocaș din Portugalia. Deocamdată ambele variante sunt în stadiul de discuții.

Lotul deplasat la Poiana Braşov: Straton, Curileac, Smaranda – portari; Străuț, Hăruț, Cânu, Bocşan, Scutaru, Şeroni, Neagu, Novak, Fridrich, Morariu – Artean, Croitoru, Poparadu, Llorente, Bărbuț, Mailat, Doman, Vasi, Bârnoi – Popovici, Pedro Henrique, Drăghici, Pădurariu.

După revenirea din cantonament, prevăzută pentru data de 17 ianuarie, Poli și-a fixat trei meciuri amicale: în 21 ianuarie cu Național Sebiș, în 24 ianuarie cu Spartak Subotica (Serbia) și în 31 ianuarie cu Honved Budapesta (Ungaria).

LĂSAȚI UN MESAJ