Poli așteaptă vizita campioanei lui Hagi

90

ACS Poli așteaptă cu interes vizita campioanei. Violeții și-au propus obținerea unui rezultat pozitiv în partida cu Viitorul Constanța de vineri și să încheie cu fruntea sus seria meciurilor ”cu fosta, viitoarea si actuala campioană”.

În ciuda tuturor problemelor care frământă clubul de pe Dan Păltinișanu, ACS Poli se încăpățânează să continue lupta în Liga I. După un meci pierdut la limită, scor 0-1 cu FC Botoșani, fotbaliștii timișoreni speră să continue evoluțiile bune care să le aducă și puncte în clasament. Vineri seara, Viitorul lui Hagi poposește în Banat, și partida reprezintă o șansă bună de a aduna măcar un punct.

”Noi am tot jucat cu fosta campioană, viitoarea campioană, liderul la zi și actuala campioană; ce serie am avut. După aspectul jocului de la Botoșani am pierdut nemeritat, iar acum sperăm să reușim mai multe cu Viitorul. Jucăm contra campioanei și vrem în mod deosebit să nu pierdem acest meci. Cu o evoluție cel puțin la fel de bună ca cea din repriza secundă de la Botoșani și determinare și motivație avem șanse să reușim”, a punctat antrenorul Ionuț Popa.

Rămasă fără atacantul titular, după plecarea lui Cristi Bud, Poli trebuie să se descurce cum poate într-o linie ofensivă care a scârțâit suficient în primele jocuri. ”A plecat Bud și am rămas cu doi atacanți în lot, Bianconi și Drăghici. Sigur că ar mai fi nevoie de un om de gol pentru că toată lumea vorbește ce lot extraordinar avem dar nu e așa. Linia mediană e aceeași de anul trecut plus Vașvari. Încă nu suntem la nivelul de joc pe care îl vrem. Mai trebuie răbdare să treacă timp pentru acest lucru”, a completat tehnicianul bănățenilor.

Partida dintre ACS Poli și Viitorul Constanța din etapa a 6-a se joacă vineri seara, ora 21, pe arena Dan Păltinișanu.

Despre problemele acestei săptămâni la Poli a răspuns Rică Neaga.

Plecarea lui Bud

Rezilierea contractului cu atacantul băimărean a luat prin suprindere pe toată lumea. ”Bud avea o clauză în contract care îi permitea să plece până la încheierea perioade de transferuri din luna septembrie. El a vrut să rezilieze, noi nu aveam cum să ne opunem. Avem discuții cu mai mulți atacanți în aceleași condiții ca și cele ale Bud. Nu ne permitem orice jucători în condițiile actuale”.

Deplasarea la Botoșani

Presa centrală a caracterizat ca amatorism deplasarea delegației poliste la Botoșani. Concret, deplasarea s-a făcut în două tranșe, ultimii sosiți ajungând foarte târziu la locație. ”Pentru deplasarea la Botoșani am avut o strategie stabilită împreună cu conducerea clubului. Am găsit în prima fază doar 14 bilete de avion și am considerat să trimitem cei 11 titulari plus rezervele. Ceilalți au mers în tranșa a doua. Am preferat să facem așa decât să mergem cu autocarul…”

Memoriul depus de Mailat

Juniorul lui Poli și-a depus luni un memoriu la FRF prin care cere plata salariilor restante. ”Mailat nu a anunțat pe nimeni și luni și-a depus memoriul la FRF. Chiar în ziua aceea au intrat și banii în conturi, cele două salarii care le-am plătit. Vom vedea când ne cheamă FRF-ul la comisii”

 

LĂSAȚI UN MESAJ