PNL Timișoara organizează o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Școala de Afacere”

195

Biroul Organizației Zonale Bălcescu din cadrul PNL Timișoara, împreună cu președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, organizează o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Școala de Afacere”, dedicată oamenilor cărora le place să îi ajute pe alții. Aceasta va avea loc duminică, 8 octombrie, ora 16:00, la Restaurant Perla din cartierul Balcescu. Coach de afaceri : Cornelia Podoleanu.

Proiectul urmărește câteva aspecte importante, legate de: Dezvoltare Personală de Business – Modele și Sisteme Antreprenoriale (4000 de locuri de muncă anual) – Educație -Cunoaștere – Aplicații – Soluții – Modalități de Implementare – Suport de Implementare -Leadership – copii, tineret, adulți – Succes garantat.

,,Proiectul nostru este complex și de un conținut care va face diferența într-o societate în așteptare de idei, modele, și strategii concrete pentru TINERET & ADULTI.”, transmit membrii Biroului Organizației Zonale Bălcescu din cadrul PNL Timișoara.

 

,,Membrii echipei noastre furnizează cursuri și sesiuni complete de prezentări în toată țara! Imaginați-vă doar învățarea acestor lecții copiilor în cadrul unor organizații precum Junior Liber-al , Tânăr Liber-al, Senior Liber-al și transformările ireversibile produse! Prevenția prin EDUCAȚIE!!! Prevenție în Social Prevenție în Sistemul MEDICAL – prin servicii Paleative. În noua ERĂ -a Mileniului 3, anul 2017 este anul Noului început. Suntem în era celui de al „4 -lea val” al parcursului uman și a evoluției societății românești și Era actuală este Era Cunoașterii și a Inteligenței (după era agricolă, era industrială, era informatică). Suntem în Era Cunoașterii și Educației. Suntem în Era în care contribuția fiecăruia dintre noi (cei ce alegem asta) este necesară și strict utilă. Intimidarea, eșecul, imaginea de sine scazută și deciziile proaste personale cât și ale altora se află în centrul multor provocări, cu care se confruntă tinerii cât și adulții de astăzi. NOUĂ NE PASĂ! În Era actuală , este TIMPUL stăpânirii cu adevărat a ceea ce este f u n d a m e n t u l: cunoașterea . Cunoașterea și manifestarea „tehnologiei umane”. Cunoașterea și Educația sunt Strategia de Țară. EDUCAȚIA este Strategia de țară . AZI! Să ne ajute DUMNEZEU!”, a transmis Doina Schedan, presedinte al BOZ PNL Bălcescu Timișoara și vicepresedinte PNL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ