PNL Timiș a depus lista pentru alegerile parlamentare VIDEO

65
Echipa PNL Timiș a depus la Biroul Electoral Județean lista candidaților pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în 6 decembrie. Alături de liderul filialei, Alin Nica, au fost prezenți și Ben Oni Ardelean, Alina Gorghiu, Marilen Pirtea sau Ciprian Bogdan.
”Vom pune Timișul din nou pe harta României prin proiecte concrete. Îmbinăm tinerețea și experiența. Este prima data când tinerii au șansa de a apărea pe listele pentru Parlamentul României, pe listele PNL. Lista nu a fost impusă de la București”, a declarat Alin Nica. Nica a lansat cu această ocazie o invitație celor din USR PLUS să se întâlnească cu viitorii parlamentari de Timiș pentru a vedea cum pot susține de la București unele proiecte importante pentru județ.
Printre acestea a enumerat autostrada Timișoara – Belgrad, centura de sud și vest a Timișoarei, noua urcare pe A1 de pe DN69, stadionul, sala polivalentă, maternitatea sau preluarea aeroportului din orașul de pe Bega de administrația locală și județeană.
PNL vrea să îi trimită în Camera Deputaților pe Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Cosmin Șandru, Claudiu Chira, Ciprian Bogdan, Sorin Supuran, Elena Samoilă și Samuel Lupulescu. Pentru Senat candidează Alina Gorghiu, Ionuț Gaiță, Mihai Bojin și Sorina Ciurlea.
VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ