PNL Arad anunţă că Sergiu Bîlcea va fi candidatul partidului pentru primărie

403

PNL Arad anunţă că a luat decizia de a susţine candidatura pentru Primăria municipiului Arad, în urma plecării lui Gheorghe Falcă la Parlamentul European, a lui Sergiu Bîlcea, în prezent lider al Organizaţiei municipale Arad a partidului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

„PNL a luat decizia de a susţine candidatura lui Sergiu Bîlcea la Primăria Aradului, după ce Gheorghe Falcă a făcut pasul spre Parlamentul European. Sergiu Bîlcea este un tânăr de succes, provine din mediul privat, unde a dezvoltat o firmă de transport care lucrează în străinătate, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, are experienţă şi reuşite importante, a făcut performanţă la conducerea PNL Municipiul Arad”, informează un comunicat al PNL Arad.

Sergiu Bîlcea, care are vârsta de 38 de ani, a declarat, potrivit comunicatului menţionat, că are cunoştinţele pentru a atrage fondurile necesare transformării Aradului în oraşul visat de locuitorii săi – curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale.

Gheorghe Falcă este primar al municipiului Arad din 2014, fiind ales pentru patru mandate consecutive. El a declarat, pe 29 mai, că îşi va prelua mandatul de europarlamentar şi îşi va prezenta demisia din funcţia de primar până la sfârşitul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ