PNL Arad anunţă că Sergiu Bîlcea va fi candidatul partidului pentru primărie

572

PNL Arad anunţă că a luat decizia de a susţine candidatura pentru Primăria municipiului Arad, în urma plecării lui Gheorghe Falcă la Parlamentul European, a lui Sergiu Bîlcea, în prezent lider al Organizaţiei municipale Arad a partidului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

„PNL a luat decizia de a susţine candidatura lui Sergiu Bîlcea la Primăria Aradului, după ce Gheorghe Falcă a făcut pasul spre Parlamentul European. Sergiu Bîlcea este un tânăr de succes, provine din mediul privat, unde a dezvoltat o firmă de transport care lucrează în străinătate, este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, are experienţă şi reuşite importante, a făcut performanţă la conducerea PNL Municipiul Arad”, informează un comunicat al PNL Arad.

Sergiu Bîlcea, care are vârsta de 38 de ani, a declarat, potrivit comunicatului menţionat, că are cunoştinţele pentru a atrage fondurile necesare transformării Aradului în oraşul visat de locuitorii săi – curat, aerisit, verde de la un capăt la altul, cu spaţii pietonale.

Gheorghe Falcă este primar al municipiului Arad din 2014, fiind ales pentru patru mandate consecutive. El a declarat, pe 29 mai, că îşi va prelua mandatul de europarlamentar şi îşi va prezenta demisia din funcţia de primar până la sfârşitul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.