Cupa de Vară Ghiroda 2019 a ajuns la final

222

În ultimele două week-end-uri, la Ghiroda s-a vorbit doar de fotbal ca la un mare campionat internațional. Juniori din toată țara au participat la Cupa de Vară Ghiroda 2019.
Ediția a II-a a Turneului Internațional de fotbal pentru juniori, „Cupa de Vară, Ghiroda 2019” s-a desfășurat pe parcursul a două weekend-uri, 31 Mai – 2 Iunie și 07- 09 Iunie. A fost un eveniment marca CSC Ghiroda în proporție de 100 %, organizat cu sprijinul Cosiliului Local și al Primăriei Ghiroda.

La turneu au participat 135 de echipe de juniori împărțite pe 7 categorii de vârstă.
Meciurile s-au disputat pe Stadionul Emilian Pavel – Ghiroda, Baza Sportivă Tibi Tundă -Ghiroda și Teren Comunal – Giarmata Vii și terenul de la Covaci. „La turneu au participat peste 1000 de copii, componenți ai echipelor împărțite în 7 categorii de vârstă 2006, 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012. Competiția a avut o mai mare anvergură față de prima ediție, care s-a desfășurat intr-un singur weekend și în care au participat aproximativ 70 de echipe la 5 categorii de vârstă.

Prima parte a competiției, organizată in perioada 31 Mai- 2 Iunie, a avut următoarele rezultate:
– la categoria 2012 – Atletico Arad a intrat în posesia marelui trofeu.
– la categoria 2010, Luceafărul Drobeta Turnu Severin a fost fericita câștigătoare.
– la categoria 2008, violeții de la ASU Politehnica au dus cupa la Timișoara.

În ceea ce privește partea a II-a a competiției din weekendul 07-09 Iunie, rezultate au fost umătoarele:
– LPS Banatul a fost fericita câștigătoare la categoria 2006,
– Atletico Arad la grupa 2009
– și la categoria 2011 Kids Tâmăpa Brașov au dus cupa în Ardeal.
Nici CSC Ghiroda nu s-a lăsat mai prejos, iar la categoria 2013, cea mai mică categorie de juniori, micuții de la CSC Giroda au câștigat marele trofeu”, explică Alin Miloș – coordonator centru copii și juniori.

„Considerăm această competiție un succes pentru comunitatea noastră și pentru județul Timiș. Ne-am bucurat de două weekend-uri pline de fotbal. Am avut peste 400 de meciuri, echipe foarte bune din țară și străinătate care au obținut rezultate excelente pe terenul de fotbal, la toate categoriile de vârstă. Felicităm toate echipele participante și le mulțumim pe această cale pentru efortul depus. Felicităm, în special, copiii care au dat dovadă de multă pasiune și implicare pentru acest sport si au jucat cu adevarat fotbal, chiar și când am avut zile cu ploaie.

Suntem profund recunoscători și părinților care își susțin copiii să facă mișcare și să crească niște copii cu adevărat sănătoși. Am avut zile frumoase, cupe și medalii pentru câștigători, diplome de participare și o tombolă cu premii pentru copii. Am avut zâmbete, lacrimi de bucurie sau de tristețe, așa cum este în fotbal”, sintetizează cele întâmplate în aceste zile Marius Mihai Poclid – Director Club Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

CSC Ghiroda se pregătește încă de pe acum pentru cea de a III-a ediție a Cupei de Vară, Ghiroda 2019, unde dorește să aducă imbunătățiri și mai ales să facă din această competiție una de talie națională și internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ