PLUS a preluat conducerea Alianței cu USR. Cine ar putea coordona campaniile electorale

67

Liderii USR și PLUS au stabilit în ședința comună de luni componența Comitetului Executiv al Alianței, care va fi format din doi membri de la USR și doi de la PLUS. De coordonarea acestei structuri de conducere se va ocupa europarlamentarul PLUS, Dragoș Tudorache, iar de comunicare, vicepreșdintele USR, Ionuț Moșteanu.

Din structura de conducere vor face parte și Silviu Dehelean (USR) -juridic- și Dragoș Neacșu (PLUS) -finanțare. Până la finalul săptămânii, Comitetul Executiv al Alianței va fi completat cu un responsabil pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 și un responsabil pentru politici publice.

Conform unor surse politice, propunerea USR pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 este jurnalistul Europa FM, Moise Guran, însă discuțiile nu au fost încă finalizate.

Liderii celor două partide au discutat luni și despre modul în care va fi desemnat candidatul Alianței la alegerile locale din Bucuești. Candidatul, cel mai probabil, va fi decis în urma alegerilor primare, variantă preferată de Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, în timp ce Nicușor Dan susține departajarea prin sondaje de opinie, unde acesta este mai bine poziționat.

LĂSAȚI UN MESAJ