Ploaia încurcă șantierele din Timișoara. Unde au loc lucrări-VIDEO

242

Primăvară ploioasă, anul acesta, la Timișoara, iar acest lucru are impact și asupra lucrărilor de infrastructură care se desfășoară în oraș. Primarul Nicolae Robu a declarat, marți, că se lucrează în ciuda vremii capricioase.

“Se lucrează pe șantierele deschise chiar dacă plouă aproape zilnic. Se lucrează pe Inelul IV de circulație având în vedere că Timișoara are nevoie să ducă traficul cât mai la margine. Mai ales că Centura de Sud nu pare să se concretizeze. Timișoara este un oraș important și nu are niciun sens ca mașinile să treacă pe aici fără să aibă treabă. Însă vom ajunge să avem centurile de Sud și Nord-Vest“, a spus, marți, primarul Nicolae Robu.

În ceea ce privește strada Podeanu, Robu spune că se lucra ieri (n.r. – luni) spre seară destul de vârtos și că lucrarea va fi finalizată cât de curând.

„Am verificat și zona din jurul Stadionului, e o adevărată feerie de copaci. Va fi o plăcere să te plimbi, alergi, dai cu bicicletele ori rolele pe sub acei copaci plantați din 4,5 în 4,5 metri”, a afirmat primarul.

De asemenea, se mai lucrează și în Centrul Istoric al orașului.

„Firma Corint lucrează în zona centrală la ultima parte a ceea ce mai e de făcut din contractul care prevede punerea în valoare a vestigiilor istorice. Primul contract, de reabilitare a spațiilor publice din Cetate, s-a încheiat la 31 decembrie 2015”, a mai spus Nicolae Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ