Philip Morris Trading deschide cel de-al patrulea IQOS Store din ţară, la Timişoara – foto-video

1338

Dacă cu decenii în urmă fumatul nu era deloc rău văzut, ci doar o ocupație, ca oricare alta, un mod de a pierde timpul liber, în ani mentalitate s-a schimbat mult. De la interzicerea reclamelor la produsele de tutun până la blamarea publică a celor cu acest viciu nu a trecut mult timp. Normele antifumat s-au înăsprit tot mai mult în întreg continentul european. Sigur că și autoritățile de la noi au trebuit să copieze aceste legi. Ba uneori au fost aplicate chiar cu exces de zel. Fără discernământ. Așa a apărut și la noi celebra lege ce interzice fumatul în spațiile publice și cele închise.

Dar și fabricanții de tutun au continuat să ofere produse tot mai sofisticate. Au apărut țigările light ce promiteau o cantitate mai mică de agenți dăunători. Apoi, după alți ani, piața a fost invadată de așa numitele țigări electronice. Acestea erau de fapt dispozitive din ce în ce mai complexe ce încercau să înlocuiască tutunul ars cu unele lichide ce se vaporizau și înlocuiau în oarecare măsura nevoia de fum, la cei pătimași, cu un abur ce avea doar o parte din cele ce se găsesc în țigări.

Între timp a fost inventat un mod ce se pare că ar fi mai ecologic și mai puțin dăunător de a fuma chiar țigări din tutun, dar care nu mai trebuie aprinse. Aparatul ce însoțește aceste mini țigarete le încălzește fără a le aprinde. Se spune că ar înlocui nevoia e a fuma țigări cu un consum mai puțin dăunător și ceva mai puțin poluat. Sunt așa numitele produse heets (dar lumea tot țigări le numește chiar dacă sunt cam diferite). Vestea bună pentru cei ce nu pot lăsa fumatul (mai ales iarna) este că aceste dispozitive sunt admise și în spații închise deoarece nu elimină fum.

 

Acum a apărut și la noi în oraș un magazin specializat pentru astfel de dispozitive și tigări chiar de la unul din cei mai mari producători mondiali.

Philip Morris Trading încheie anul 2017 cu planuri mari şi o nouă provocare pentru timişoreni. Începând cu această lună, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din Timişoara prin deschiderea celui de-al patrulea IQOS Store din ţară. Situat în incinta centrului comercial Iulius Mall, IQOS Store Timişoara transpune universul brandului într-un spaţiu simbol pentru inovaţie, noutate şi reinventarea ritualurilor.

Amenajat pe o suprafaţă de peste 65 de metri pătraţi, IQOS Store Timişoara propune o imersiune interactivă în universul brandului printr-o experienţă comercială premium, gândită special pentru fumătorii adulţi care sunt receptivi și adoptă tehnologii şi ritualuri noi.

Deschiderea IQOS Store Timişoara este rezultatul firesc al creşterii comunităţii IQOS din această zonă a ţării şi din România. “Conceptul IQOS Store este foarte bine definit şi reprezintă o reflexie a brandului IQOS, dar suntem conştienţi că fiecare spaţiu împrumută din valorile locale ale comunităţii în care se dezvoltă. Deschiderea IQOS Store Timișoara este un pas natural în dezvoltarea brandului, fiind astfel mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International: aceea de a oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi de a crea un viitor fără fum. Ne bucurăm să încheiem anul într-o notă pozitivă”, afirmă Branislav Bibic, ‎Managing Director Philip Morris Trading.

Primul loc de întâlnire offline a comunităţii IQOS din această zonă a ţării este perfect pentru interacțiunea directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială, prin achiziţionarea dispozitivelor electronice şi accesoriilor IQOS, dar şi a produselor din tutun – Heets, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii vor beneficia de asistenţă personalizată şi vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate şi la o gamă largă de accesorii.

În ultimii doi ani, 3,7 milioane de fumători adulţi la nivel mondial au ales să se bucure de experienţa IQOS.

Lansat în Japonia în anul 2014, iar pe piaţa din România la finalul anului 2015, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, care propune un nou mod de a utiliza tutunul, revoluţionând industria. Cu IQOS, tutunul este utilizat prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. Heets sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

Magazinul se află în centrul comercial Iulius Mall Timişoara, la etajul 1.

Conducerea Philip Morris are planuri mari dorind să reconvertească fabrica, ce o dețin în apropierea Bucureștiului, în producția de asemea produse de tip heets.

„Azi este o zi mare pentru Philip Morris și IQOS Romania. Deschidem un magazin IQOS în Timișoara. Este de fapt mult mai mult decât un simplu magazin. Este un ambasador al IQOS în Timișoara și locul de întâlnire al unei mari comunități de consumatori ai produselor IQOS din oraș și împrejurimi. Avem mii de consumatori și comunitatea crește repede. În acest loc fumătorii pot înțelege produsele, pot să învețe să le folosească, să înțeleagă acestă tehnologie. Aici vor fi accesorii, consumabile și aparate. Mai important este aspectul educativ. Se poate înțelege toate detaliile despre istoricul acestei tehnologii. De fapt cheia este eliminarea arderii tutunului. Deci nu există combustie ci doar o încălzire la 300 de grade ce eliberează aerosolii din plantă cu aroma și nicotina din ele și sunt cu 90 sau 95 la sută mai puțin toxice comparate cu țigările obișnuite. Așa că este mult mai mult decât un simplu magazin” a declarat Branislav Bibic managerul general al Companiei Philip Morris pentru România.

Advertorial

 

LĂSAȚI UN MESAJ