Petre Grigoraș: ”Am venit aici să salvăm echipa”

250

ACS Poli are oficial un antrenor principal. Cu 24 de ore înaintea duelului cu Petrolul Ploiești, Petre Grigoraș a fost prezentat de gruparea bănățeană: ”Obiectivul este rămânerea în prima ligă”.

Telenovela numirii unui nou antrenor principal la Poli a luat sfârșit la o săptămână după primul episod, cel al demiterii lui Florin Marin. Petre Grigoraș a fost prezentat oficial luni și a vorbit despre misiunea sa pe banca ACS-ului. ”E un moment delicat și pentru mine, e o situație grea, am riscat și am venit aici să încercăm să salvăm echipa. E un obiectiv realizabil, chiar dacă momentan suntem pe loc de retrogradare. Cu multă seriozitate și un pic de șansă putem să ne auzim și anul viitor tot ca echipă de Liga I.

Meciul de mâine e crucial, și pentru adversar și pentru noi, o victorie ar însemna o gură de oxigen. E de moral pentru a reveni în cărțile ieșirii din criză. E o perioadă destul de scurtă. Nu e timp de lacrimi, lamentări. Avem nevoie de o victorie, echipa e destul de motivată. Am întrebat cum s-a comportat, cei vechi au spus că se vede o determinare în plus.

Avem mâine misiunea să rezolvăm problema. Voi merge pe aceeași linie că nu poți schimba în două zile sistemul. Poți da peste cap și ce s-a făcut bun”, a declarat Grigoraș la prima sa conferință în postura de antrenor al bănățenilor.

A cerut achitarea restanțelor

Noul antrenor al poliștilor a ținut să lămurească de ce a refuzat prima ofertă venită de pe Dan Păltinișanu. Refuzul său era legat de existența datoriilor către jucători: ”Am vrut să lucrez la moral, nu puteam fără sprijinul din conducere. Dacă noi jucătorii și staff-ul nu suntem mână în mână e foarte greu. Am cerut câteva lucruri, ca atunci când voi fi instalat, echipa să primească o parte din restanțele financiare, chiar dacă nu la zi, ca venirea mea nu ar fi însemnat nimic dacă nu îi stimulam puțin.

După două-trei zile m-a sunat domnul primar, mi-a promis că se vor rezolva. Chiar azi s-a rezolvat o parte din datorii. Lucrurile vor intra în normal. Jucătorii sunt mai liniștiți deja”, a subliniat Grigoraș.

Primul joc al lui Grigoraș pe banca violeților vine marți seara, ora 20,30, în compania Petrolului Ploiești. Meciul se va desfășura pe stadionul Dan Păltinișanu, tichetele de acces fiind deja puse în vânzare la prețuri între 10 și 50 lei.

Tehnicianul originar din Bacău a fost prezentat de președintele Ioan Miculaș, care a întărit cele spuse de antrenorul în vârstă de 51 de ani: ”Obiectivul este rămânerea în prima ligă…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.