Primăvara începe cu o carte nouă, de la Bookfest. Iată ce premii poți câștiga!

203
Organizatorii Bookfest, eveniment ce va avea loc la Timișoara între 31 martie și 3 aprilie, oferă, prin tragere la sorți, cinci vouchere în valoare de câte 100 de lei fiecare pentru cinci cititori norocoși ai ziarului Banatul Azi.

Extragerea va avea loc joi, 31 martie. Este foarte simplu să intrați în posesia unui talon prin care puteți alege volume în valoare de 100 de lei de la un singur stand. Numiți o personalitate din domeniul scriitoricesc care va fi prezentă la Bookfest, trimiteți răspunsul la adresa contact@banatulazi.ro și unul dintre cele cinci premii poate fi al dumneavoastră.

A cincea ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara își așteaptă vizitatorii la Centrul Regional de Afaceri – CRAFT (vizavi de Sala Olimpia), cu un program care promite să ofere o excelentă opțiune de petrecere a week-end-ului.

Peste 30 de edituri importante vor fi prezente la întâlnirea cu cititorii, promițând o agendă plină de evenimente atractive și reduceri de până la 70% pentru titlurile din ofertă.
Proiecția gratuită Son of Saul și concertul formației Trei Parale vor întregi atmosfera de festin cultural a Bookfest Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ