Pericolul de pe Mihai Viteazu: cablurile atârnă peste tot

80
Bulevardul Mihai Viteazu a fost reabilitat și cablurile tăiate de pe stâlpi. Însă și acum, după mai bine de o lună, cablurile nu au fost adunate. Acestea atârnă peste tot, în special pe spațiul verde, trotuare și piste de biciclete.
Bicicliștii din Timișoara și activiștii civici atrag atenția autorităților asupra pericolului ce îl prezintă firele lăsate anapoda.
„O lună după tăierea cablurilor de date de pe bulevardul Mihai Viteazu, cablurile încă atârnă / sunt aruncate pe trotuare și spații verzi”, scriu cei de la Cetățean în Timișoara. Pretențios.
Au sesizat și Politia Locala însă nu au primit niciun răspuns.
„Am sunat la poliția locala…discutie interesanta! Zic, cine le a tăiat, nu trebuie sa le adune? Mmm pai ele aparțin firmelor de cablu!!! Bun, dar cine le a tăiat, nu trebuie sa le adune? Insist eu… Tăcere… Am înțeles, nu va puteți amenda între voi…”, a scris un cetățean pe Facebook.
Tăierea cablurilor a fost executată de angajații SDM. Apoi, firmele de telecomunicații au ieșit pe teren pentru a repune în funcțiune serviciile de internet, TV și telefonie. Însă multe cabluri atârnă și acum, aiurea, pe marginea bulevardului.

LĂSAȚI UN MESAJ