Clubul Social Democrat – Timiș organizează o nouă dezbatere publică

101

În această perioadă a anului, unul din motivele de interes, dar și de îngrijorare pentru foarte multă lume ce se apropie de vârsta de pensionare ridică întrebări. Nu toate chestiunile legate de această temă sunt prea explicite. Sau se consideră că ar mai trebui amendamente pentru a mai scădea presiunea necunoscutului despre legea pensiilor. Cum este firesc, PSD încearcă să ajute populația să se informeze și să discute. Toți cei ce au interes de a afla câteva ceva sau au idei ce nu ar trebui pierdute pe parcurs sunt invitați la o dezbatere.

Membrii şi simpatizanții Clubului Social Democrat Timiş se reunesc într-o nouă dezbatere publică. Temele de dialog se vor axa pe actuala lege a pensiilor şi aspecte legate de istoria social-democrației. Întâlnirea va avea loc la Centrul Multifuncțional de la Bastionul Theresia, joi, 18 octombrie 2018, începând cu ora 18.00.

Scopul Clubului Social Democrat Timiș este de a promova și susține statul de drept, democrația socială și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane și egalitatea în drepturi.

Clubul Social Democrat Timiș își propune să analizeze în mod obiectiv și critic realitatea social-politică a țării, a județului Timiș și a municipiului Timișoara, să identifice nevoile social-politice ale timișorenilor, să ofere soluții pentru îmbunătățirea deciziei politice și administrative, să sprijine proiectele culturale locale, să medieze dialogul dintre cetățeni și instituțiile politice și administrative, oferind suportul membrilor clubului – specialiști în diverse domenii de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ