Perchezițiile dăunează grav contrabandei cu țigări. Și comerțului din județul Timiș…

487

Aproape 45.000 de ţigarete de contrabandă au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii economice din Timiş, în urma a 3 percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Lugoj şi în localitatea Găvojdia.

La data de 2 iunie a.c., în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

tigari lugoj (2)În fapt, în luna iunie 2015, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfăşoară activităţi de comerţ ilegal cu ţigări de contrabandă, în pieţele din municipiul Lugoj şi în localitatea Găvojdia, prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 43.400 de ţigarete a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, depistate la domiciliul unei femei de 35 de ani.

În același dosar,  la data de 25 februarie a.c.,  poliţiştii au ridicat aproape 150.000 de ţigarete de contrabandă, o puşcă cu aer comprimat, 236 de cartuşe şi 7250 de petarde deţinute ilegal, în urma a 35 de percheziţii domiciliare efectuate pe raza judeţului.

LĂSAȚI UN MESAJ