PERCHEZIȚII în județul Caraș-Severin. Se caută arme deținute ilegal

218

Poliţiştii din județul Caraș – Severin efectuează 2 percheziţii domiciliare pe raza localității Oțelu Roșu, la persoane bănuite că dețin ilegal arme.

În dimineața zilei se 2 august, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin efectuează 2 percheziţii domiciliare, pe raza localității Oțelu Roșu.

Percheziţiile sunt desfăşurate la domiciliile unor persoane bănuite că dețin ilegal arme.

La acţiune participă și poliţişti de investigații criminale, de la economic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Caraș-Severin.

ACTUALIZARE. O armă cu țeavă lungă și un cartuș de vânătoare au fost ridicate de către polițiști în urma celor două percheziţii domiciliare efectuate pe raza localității Oțelu Roșu.

Pe numele unei persoane de 41 de ani, din Oțelu Roșu, s-a întocmit dosar penal pentru ”deținerea, portul, confecționarea precum și orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcționarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”.
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ