PERCHEZIȚII. Contrabandă de milioane cu țuică, făină, tărâțe, țigări și cafea în Banat FOTO

852

Poliţiştii de frontieră cărăşeni au efectuat două percheziţii domiciliare într-un caz de evaziune fiscală şi contrabandă, în urma cărora au confiscat peste 8,5 tone de făină şi tărâţe, aproximativ 1.200 litri alcool şi diverse sume de bani.

În data de 21 octombrie 2016, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Nouă –  I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin, la o persoană suspectă de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă şi evaziune fiscală şi la sediul unei societăţi comerciale aparţinând acesteia.
Persoana în cauză era suspectată de ascunderea bunurilor accizabile, în scopul obţinerii de venituri prin eludarea legii.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 1.118 litri de lichid incolor cu miros specific de ţuică, 7.450 kg de făină albă, 1.120 kg de tărâţe, ţigări de contrabandă şi cafea, dar şi diferite sume de bani (278.045 lei, 7.755 euro, 180.200 coroane cehe) care au legătură cu cauza.
Bunurile, în valoare de aproximativ 38.805 lei, şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ