Pe Dan Păltinișanu în primele două partide de acasă, cu Baia Mare și Calvisano

103

Campioana va susține primele meciuri ale sezonului pe arena Dan Păltinișanu. SCM Saracens va primi vizita Științei Baia Mare și apoi a lui Calvisano în decurs de două săptămâni.

Început de foc în sezonul 2016 pentru rugbiștii timișoreni. Primele meciuri ale stagiunii sunt printre cele mai importante, SCM Saracens urmând a juca cele mai tari meciuri ale primăverii. Ambele dueluri sunt programate pe arena Dan Păltinișanu.

Primul adversar al bănățenilor va fi eterna rivală din țară, CSM Știința Baia Mare. Meciul ce contează pentru runda a doua din Cupa României este important pentru clasamentul competiției, în condițiile în care un loc superior aduce avantajul terenului propriu în sferturile de finală și semifinale. Disputa cu maramureșenii va avea loc sâmbătă, de la ora 19.

Două săptămâni mai târziu, roș-negrii antrenați de Grainger Heikell revin pe ovalul timișorean pentru un joc mult mai important, cel contra lui Rugby Calvisano. Campioana Italiei va ajunge pe Dan Păltinișanu în 9 aprilie pentru meciul tur din play-offul Challenge Cup. Disputa contra italienilor este anunțată de forul european pentru ora 15, în timp ce returul din Lombardia a fost stabilit pentru 23 aprilie, ora locală 16.

LĂSAȚI UN MESAJ