14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

COOL. Cum se mai distrează adolescenții în județul Timiș? Supertare!…

Polițiștii au identificat 2 tineri de 18 și 15 ani bănuiți de furtul unui autoturism.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări față de 2 tineri, de 18 și 15 ani, bănuiți de furtul unui autoturism.
În fapt, în noaptea de 20 spre 21 martie a.c., cei doi ar fi sustras autoturismul, care nu era asigurat, având cheile în contact, de pe raza localității Giulvăz și, ulterior, l-ar fi abandonat pe raza localității Peciu Nou.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul de 18 ani care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Polițiștii au procedat la reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 18 ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii au depistat, într-o piață din municipiul Timișoara, 2 minori, ambii de 16 ani, care ofereau spre vânzare bunuri sustrase din anexa unui imobil.

La data de 21 martie a.c., polițiștii Secției 3 Timișoara au depistat, într-o piață din municipiu, 2 tineri, ambii de 16 ani, care ofereau spre vânzare scule electrice pentru construcții a căror proveniență nu a putut fi dovedită.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit  că, în noaptea de 20 spre 21 martie a.c., cei doi ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil situat pe raza municipiului Timișoara, de unde ar fi sustras bunurile, cauzând un prejudiciu în valoare de 2000 de lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :