Pe ce se vor duce 4 milioane de euro, la Timișoara, oraș sufocat de cheltuieli și datorii

365

Primarul Timișoarei continuă sa promită fântână arteziană de 4 milioane de euro. Și asta în condițiile în care tot el recunoaște că bugetul orașului este deja sufocat de cheltuieli, cum ar fi plata datoriilor de la Colterm sau de la STPT.

Edilul a mai postat un text pe Facebook în care explică timișorenilor că momentan nu are o locație pentru fântâna arteziană, dar susține că nu renunță la idee și ca o va construi.

„Tocmai pentru că este un proiect foarte important, nu vreau să mă pripesc, dragi prieteni. După ce a rezultat că el nu poate fi realizat pe Bega, suntem în căutarea unei alte locații. Una la îndemână ar fi spațiul neverde, construibil, pe care îl avem în Parcul Botanic. El ar fi bun, dar nu foarte bun, așa că nu ne năpustim asupra lui. Sper ca în curând să vă pot face cunoscută locația finală, una care sunt convins că o să vă placă”, a scris Robu.

Imediat, timișorenii i-au răspuns edilului. Unii susțin ideea, dar sunt mulți care se împotrivesc. Oamenii cer transport în comun decent, străzi fără gropi, piste de biciclete și călătorii pe Bega cu vaporașele. Toate acestea necesită investiții urgente, poate înainte de cheltuirea banilor pe spectacole de lumini și apă.

Un grup de timișoreni a și inițiat o petiție prin care încearcă să oprească cheltuirea a milioane de euro pe fântână arteziană. Ei au reușit să strângă până acum peste 2.000 de semnaturi.

 

 

AM SPUS CĂ O SĂ FAC AȘA CEVA ȘI VOI FACE! DA, VOI FACE! PENTRU CĂ TIMIȘOARA MERITĂ!

Tocmai pt că este un proiect foarte important, nu vreau să mă pripesc, dragi prieteni. După ce a rezultat că el nu poate fi realizat pe Bega, suntem în căutarea unei alte locații. Una la îndemână ar fi spațiul neverde, construibil, pe care îl avem în Parcul Botanic. El ar fi bun, dar nu foarte bun, așa că nu ne năpustim asupra lui. Sper ca în curând să vă pot face cunoscută locația finală, una care sunt convins că o să vă placă.

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 7 Iulie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.