Patru dascăli de la Universitatea Politehnica din Timișoara au primit titlul de „profesor Bologna”

2222
universitatea politehnica

La Universitatea Politehnica din Timișoara predau unii dintre cei mai tari profesori din România. Este vorba de patru cadre didactice care au primit, recent, titlul de „profesor Bologna”. În total, 90 de profesori din întreaga țară s-au ales cu această distincție, în urma votului studenților.

Premierea cadrelor didactice a avut loc loc în cadrul „Galei Profesorului Bologna”, organizată de Alianța Națională a Studenților din România, la Alba Iulia. De la Universitatea Politehnica din Timișoara au fost premiați profesorii: Ovidiu Baniaș – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Marian Greconici – Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică, Daniel Ioan Hădărugă – Facultatea de Chimie și Ingineria Mediului și Alin-Florin Totorean – Facultatea de Mecanică.

„Un prof tare este cel care câștigă atenția și respectul prin jovialitatea și ușurința cu care se lasă înțeles de către studenți, prin darul oratoriei și încrederea pe care o manifestă față de capacitatea de dezvoltare și înțelegere a studenților, subliniază aceștia”, transmite Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ