Pascotă scrie istorie – titlul cu numărul 24!

211

Ionel Pascotă își bate propriile recorduri în motociclismul românesc. Pilotul din Giroc a cucerit al 24-lea titlu de campion național duminică seara pe singurul circuit românesc, cel de la Adâncata.

Încă o victorie marca Pascotă în Campionatul Național de motociclism viteză. Girocanul și-a completat colecția de titluri naționale cu încă unul – cel cu numărul 24; dintr-un total de 36 de titluri obținute. O cifră impresionantă asemeni unei cariere impresionante a motociclistului în vârstă de 37 de ani.

”Sincer am pierdut numărul titlurilor naționale. Doar dacă le număr știu câte am câștigat. Încă pot să alerg și cât simt eu că pot să merg la maxim atunci voi participa. Sigur că la un moment dat trebuie să mă retrag, să las locul celor mai tineri. Dar până la acel moment vor mai trece câțiva ani”, a spus cel mai titrat motociclist român.

Așa cum îi șade bine unui mare campion, Pascotă a cucerit titlul cu numărul 24 cu o etapă înaintea finalului de sezon. Ionel a câștigat clar cursa de duminică, de pe circuitul Motor Park de la Adâncata, a clasei 600 cmc Supersport și a total 108 puncte în ierarhia generală.

”A fost o cursă grea pentru că am avut mult ghinion. În calificări și antrenamente am distrus trei motoare și am improvizat în cursă. Mă bucur că s-a încheiat cu bine și am obținut o nouă victorie. Așteptăm acum și cursa finală din Campionatul Est European unde sunt de asemenea foarte aproape de câștigarea titlului de campion”, a încheiat motociclistul ce reprezintă culorile propriului club.

Tot duminică, dar la clasa mare Superbike, timișoreanul Cătălin Cazacu a terminat al doilea în spatele lui Robert Mureșan. Pilotul de la Taifun Racing Team mai are doar 3 puncte avans în fruntea ierarhiei generale înaintea etapei finale a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.