Pasajul Michelangelo, închis pentru câteva ore. UPDATE. Trafic redeschis în jurul orei 15

70

Atenție, șoferi! Pasajul Michelangelo a fost închis din această dimineață pentru lucrări de reparații. UPDATE. Lucrările pentru a remedia problemele apărute la Pasajul Michelangelo s-au încheiat, în jurul orei 15 s-a redeschis traficul rutier.

Închiderea circulației nu a fost anunțată oficial de municipalitate. Potrivit primarului Nicolae Robu, totul se datorează unei denivelări în asfalt, din pricina variațiilor de temperatură. Însă, totul va dura maxim două ore.“Se repară o denivelare în asfalt. Probabil că datorită variațiilor de temperatură, așa cum apar pe orice stradă din oraș la variații de temperatură mici denivelări, o fi fost și aici o denivelare și fiind o lucrare în garanție s-a intervenit să se înlăture această denivelare”, susține edilul Nicolae Robu.

Reamintim, în pasajul Michelangelo au apărut și primele fisuri. La rândul său, Nicolae Robu afirmă că este o problemă normală la astfel de amenajări. “Sunt expertize, sunt specialiști care știu tehnologia. Știu ce s-a făcut, s-a verificat fiecare etapă… Sunt simple fisuri în mortar, nu are nicio treabă cu securitatea. Pereții sunt un metru lățime cu beton armat”, a explicat edilul șef.

Proiectul a durat doi ani și trei luni. Valoarea totală a lucrărilor de la Pasajul Michelangelo este estimată la 48 milioane de lei, bani europeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ