Pas greșit la prima apariție din 2018

94

ACS Poli a pornit cu stângul la reluarea Ligii I de fotbal. Violeții au pierdut cu 1-0 deplasarea de la Ploiești jucată cu penultima clasată, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Un gol târziu marcat în minutul 87 a decis învingătoarea primei partide oficiale din 2018 a Ligii I de fotbal. Din păcate ACS Poli s-a văzut învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe cu 1-0 de reușita lui Hadnagy. O înfrângere dureroasă pentru echipa lui Ionuț Popa care o readuce cu picioarele pe pământ vizavi de apropiatul play-out.

Bănățenii au făcut un meci slab la prima apariție oficială a anului, fără să trimită nici măcar un șut pe spațiul porții adverse. Inexistenți în atac, oamenii lui Popa le-au permis gazdelor să preseze și să își creeze ocazii, iar pe ultima dintre acestea să o fructifice.

Oliveira, Hamed, Kuku și Viera au semnat ocaziile mari de a marca pentru Sepsi; echipa din Sfântu Gheorghe a dat lovitura în ultimele minute când Hadnagy l-a învins cu un șut plasat pe Curileac. Faza golului a surprins de tot defensiva bănățenilor și în doar două pase mingea a ajuns la finalizare fără nicio reacție…

ACS Poli: Curileac- Străuţ, Khubutia, Melinte, Şeroni (min. 69 – Neagu) – Enescu (min. 72 – Doman), Artean – Bîrnoi, Vaşvari, Ciucur – Drăghici.

Trupa timișoreană rămâne pe locul 9 în Liga I cu cele 26 de puncte, iar în runda viitoare primește vizita unei alte contracandidate la retrogradare, FC Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ