Pas cu stângul în play-off. SCM Politehnica, depășită la malul mării

65

Elevii lui Pero Milosevic au început cu un eșec ultima fază a campionatului. Bănățenii au cedat, 23-28 (11-12) duelul cu liderul din sezonul regular, HC Dobrogea Sud Constanța și rămân fără punct în grupa a doua.

Timișorenii au început bine deplasarea de la malul mării și după ceva mai bine de 10 minute conduceau cu 6-5. Încet-întec însă trupa lui Sundovski a revenit în meci, a egalat, și din minutul 18 a preluat conducerea, 8-7 – avantaj pe care l-a păstrat și la pauză, 12-11.

Actul secund a fost echilibrat doar în debut, pentru că până în minutul 40, constănțenii s-au dus la +4, 17-13 și după alte 10 minute extrem de intense, cu apărări din ce în ce mai agresive au făcut 23-18. De altfel, finalul a fost unul intens, cu Nikolic de la gazde și Păiuș, de la timișoreni, trimiși în tribună în urma unei altercații, și cu gazdele evoluând chiar și cu 3 jucători în minus, din cauza eliminărilor. Lipsa de limpezime a alb-violeților s-a simțit însă și Constanța s-a impus cu 23 la 28, cu Crnoglavac, cel mai bun om de pe teren, cu 9 reușite.

SCM Politehnica rămâne pe zero, în grupa a doua, în vreme ce HCDS Constanța are 9 puncte. Runda viitoare, timișorenii primesc vizita Dunării Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.