I-a „scos” căpitanul! ASU Politehnica, egal in-extremis cu Daco-Getica

148

ASU Politehnica nu poate ieși din zona „nisipurilor mișcătoare”. Bănățenii au remizat, 1-1, cu Daco-Getica București, într-un meci în care au suferit teribil și în care căpitanul Ioan Mera s-a dovedit a fi decisiv, pe final.

Bănățenii au început extrem de modest partida de pe „Dan Păltinișanu”, iar oaspeții au avut două șanse bune de a marca, prin Nsiah și Grecu. A fost nevoie de jumătate de oră pentru ca amfitrionii să ajungă în careul advers, însă Cristian Ene nu a știut ce să facă cu mingea, din 6 metri. Nici Ignea nu a prins poarta, din lovitură liberă și s-a intrat fără gol marcat la pauză.

Actul secund a continuat, în mare, sub aceleași auspicii. Oaspeții, tăioși pe contră, gazdele, deloc limpezi în ofensivă, unde nici Manea și nici același Ene nu au putut modifica tabela din oportunitățile avute. Au făcut-o însă bucureștenii! Nsiah a marcat din a doua încercare, după ce penalty-ul transformat de el, dictat după hențul lui Bogdan Vasile, a fost respins în față de Murariu.

Salvarea a venit de la căpitanul Ioan Mera, care a pus capul, din careu, unei centrări a tânărul Trip, reușind astfel al treilea său gol în ultimele două partide disputate sub privirile propriilor fani. Fani care au plecat frustrați spre case, după o remiză care nu ajută niciuna dintre cele două combatante.

La final, antrenorul gazdelor, Cosmin Petruescu, s-a arătat nemulțumit de atitudinea elevilor săi, cu atât mai mult cu cât unii pot profita de absențele notabile din lot, pentru a demonstra că pot fi titulari. „Mă deranjează atitudinea unora care au intrat in teren, nu inţeleg la ce club au ajuns. Trebuie să ne schimbăm atitudinea. Cu siguranţă se vor lua şi măsuri… O partidă pe care trebuia să o câştigăm, nu am reuşit… era important să o ţinem pe Daco-Getica la patru puncte. Bine că am egalat până la urmă… Ne-au surprins un pic la inceput cu cinci fundaşi. Până ne-am revenit, am rotit jucători pe mai multe posturi, din cauza accidentărilor”, a spus Petruescu.

Nemulțumit a fost și omologul său, Marius Baciu, care a vorbit despre decizia arbitrilor de a nu-l elimina pe Mera, înaintea golului, pentru o presupusă lovitură în figură. „Nu am mai văzut aşa ceva. Mera a dat cu cotul inainte şi trebuia roşu. Nu mai ajungea să dea gol Mera… La portar i-a dat cartonaş galben că i s-au dezlegat şireturile. Nu am mai văzut aşa ceva…”, a comentat Baciu.

ASU Politehnica rămâne pe 14, cu 31 de puncte, la egalitate cu Luceafărul și cu doar un punct peste adversara de astăzi – prima sub linie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.