Partidul Republican îl susţine pe Adrian Orza în cursa pentru Primărie

41

Partidul Republican își anunță susținerea pentru fostul viceprimar Adrian Orza în cursa pentru Primăria Timișoara. Anunţul de susţinere a fost făcut astăzi, chiar de conducerea partidului: Alexandru Coita-preşedinte şi Marian Cucşa- secretar general.

„Timişoara a fost, în 1989, promotoarea schimbării şi astfel vrem şi noi să dăm semnalul pentru schimbare de la Timişoara. Am avut numeroase consultări departe de spaţiul public pentru a sprijini cel mai bun candidat pentru primăria Timişoara. Ne dorim pentru Timişoara mai mult! Puţini ştiu că Timişoara e primul oraş din România, în care taxele şi impozitele se plătesc online, încă din 2002! Lucru posibil datorită unui om pe care-l susţinem la primăria Timişoarei: Adrian Orza!”, susține Alexandru Coita, președintele formațiunii politice republicane.

Și deputatul Marian Cucșa, secretar general al Partidului Republican crede că Orza este reprezentativ pentru Timișoara: „Îmi place că nu se axează pe luptele politice, că încearcă să coalizeze cât mai mulţi oameni, din orice zonă, pentru a-şi putea pune în aplicare planurile constructive. Şi a dovedit de fiecare dată. Este omul faptelor, nu al vorbelor şi aici avem un punct comun. Toate proiectele pe fonduri europene, de dezvoltare a oraşului, implementate de administraţia Robu au fost obţinute de administraţia din care a făcut parte Adrian Orza. Îi urez multă baftă! Timişoara are nevoie de un om ca el!”

Adrian Orza are o vastă experiență în administraţie. A fost viceprimar, iar acum ocupa funcţia de consilier local.

LĂSAȚI UN MESAJ