Parlamentarii de Caraș-Severin nu scot o vorbă despre moțiunea de cenzură contra premierului Grindeanu

220

Duminică, alianța de guvernare PSD-ALDE a depus și citit în Parlament textul moțiunii de cenzură contra premierului Grindeanu, moțiune nesemnată, însă, de nici un parlamentar din Caraș-Severin.

Deși sunt voci care spuneau că senatorul Ionuț Chisăliță ar merge alături de gruparea Dragnea nu trebuie uitat că, imediat după ce a suferit accidentul de mașină în ultimul său mandat de deputat, premierul de atunci, Victor Ponta, l-a luat consilierul său personal, ceea ce l-ar determina, mai degrabă, să nu voteze moțiunea.

Cât îl privește pe președintele Ion Mocioalcă, acesta a fost contactat, dar a refuzat orice discuție cu presa, asta deși pe pagina sa de facebook nu mai contenesc share-urile de la Grindeanu sau Ponta, cel din urmă fiind și finul de căsătorie al fetei lui Mocioalcă.

Cu Luminița Jivan ar fi o discuție deoarece aceasta a lucrat în CNI pe perioada ministeriatului lui Liviu Dragnea dar, și la ea, situația este discutabilă, deoarece este mâna dreaptă a președintelui Hurduzeu, cel care este cât se poate de apropiat de actualul premier.

Deputatul Ioan Spânu este singurul care, deși nu a semnat nici el moțiunea, ar putea vota pentru, asta având în vedere că este spre finalul carierei și că nu mai depinde atât de mult nici de conducerea județului, nici de cea de la centru.

1 COMENTARIU

  1. „Daca e tradare, adica daca o cer interesele partidului, fie. Dar cel putin s-o stim si noi!”
    Nu-i asa ca ar fi sublim ca tradatorul sa fie, la randul lui, tradat de parlamentarii din Carasul de bastina?!

LĂSAȚI UN MESAJ