Baschetbalistele și-au ales antrenor pentru Ligă

103

Secția feminină de baschet a SCM-ului și-a ales antrenorul cu care va debuta pe prima scenă. Cu Mihai Coldea la conducere, nou-promovata speră să facă o figură frumoasă în Liga Națională.

Promovarea reușită în primul campionat de existență impune o serie de schimbări la SCM Timișoara. Întăriri necesare  în lot precum și un nou antrenor principal după ce Vera Găvrilă a făcut un pas în spate. Mihai Coldea este alesul conducerii secției de baschet. Fost antrenor în Liga Națională cu Universitatea Cluj, antrenorul în vârstă de 38 de ani a vorbit despre mandatul său.

”Am discutat toate detaliile cu conducerea clubului din Timișoara: bugetul va fi unul corect pentru obiectivul propus, menținerea în Liga Națională. Construim echipa și apoi vedem dacă este posibilă accederea în play off încă din acest prim campionat în Liga Națională. Vom analiza exact și ce transferuri facem, astfel încât să pornim la drum cu un lot cât mai echilibrat. Semnarea contractului va fi doar o formalitate, iar din august ne apucăm de treabă”, a explicat Mihai Coldea.

Noul antrenor va face echipă în staff-ul tehnic cu Veronica Gavrilă, ca antrenoare secundă, Monika Brosovszky, director tehnic, și Tiberiu Ondreikovics, director sportiv. ”Mă bucur să lucrez cu o astfel de echipă. Consider că este un staff tehnic solid și sper ca rezultatele să se vadă cât de repede posibil”, a completat Coldea.

Tehnicianul SCM-ului își va cunoaște elevele la reunirea programată la 7 august. Sezonul intern va porni la drum în partea a doua a lunii septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ