Părinții din Timișoara, chemați să-și comemoreze copilașii pierduți, la Ziua Părinților de Îngeri, eveniment desfășurat simultan în 16 orașe

246

Duminică, 11 iunie, la Timișoara va avea loc cea de-a zecea ediție a evenimentului ,,Ziua Părinților de Îngeri” – cel mai mare eveniment de comemorare a copiilor care nu mai sunt printre noi, realizat de organizația E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare 

,,Cei care sunteți în durerea pierderii unui copil sau doar vreți să ne fiți alături, sunteți așteptați în Parcul Piața Crucii din Timișoara, de la orele 17:00, să aprindem o lumânare, să spunem o rugăciune și să înăltăm spre cer baloane colorate cu mesaje de dor către copiii cerului. Să împletim împreună durerea și dorul cu iubirea, într-un frumos moment. Fie ca, odată cu înălțarea baloanelor, să se pogoare alinare în sufletele părinților de îngeri care vor participa la eveniment….Doamne ajuta!”, este mesajul celor de la organizația E.M.M.A.

,,Ziua Părinților de Îngeri” este un eveniment care se va desfășura simultan, în 16 orașe din România.

,,Acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască.”, au mai spus reprezentanții E.M.M.A.

Această organizație a fost creată urma unui eveniment extrem de trist din viața celei care a înființat-o. Președintele fondator, Bianca Brad, a luat decizia de a o înființa după ce fetița ei, Emma, a murit cu doar câteva zile înainte de a se naște.

,,In ziua de 27 aprilie 2007 am devenit pentru a doua oară mamă. Doar că, dacă prima oară mi-am ținut fericită în brațe băiețelul frumos și sănătos, în ziua de 27 aprilie 2007 mi-am ținut în brate, în stare de șoc, fetița mea cea frumoasa și… fără viață. A fost ziua în care disperarea a luat locul bucuriei, ziua în care sufletul mi s-a împărțit în două, a fost momentul în care am aflat ca fetița mea, Emma Nicole a murit cu doar câteva zile înainte să se nască. A fost ziua în care am devenit Mamî de Înger!”, a mărturisit Bianca Brad.

LĂSAȚI UN MESAJ