Dumbrăviţa conferă în premieră absolută titlul de cetăţean de onoare, gloriilor tenisului de masă Adina Diaconu şi Nicoleta Huszar-VIDEO

318

Lacrimile de fericire şi atmosfera emoţionantă au dominat astăzi Sala de Consiliu a Primăriei Dumbrăviţa, în urma desfăşurării unei Şedinţe extraordinare a Consiliului Local Dumbrăviţa privind acordarea a două titluri de cetăţean de onoare, în premieră absolută în istoria acestei localităţi.

Titlul de cetăţean de onoare a fost primit de două reprezentanţe de marcă ale tenisului de masă , Adina Diaconu campioană mondială şi antrenoarea dumbrăvițeană Nicoleta Huszar. Acest demers a fost posibil cu sprijinul Consiliului Local şi Primăriei Dumbrăviţa.

Şedinţa extraordinară a fost deschisă de consilierul local Ionel Samfira, care mai apoi a dat cuvântul primarului Victor Malac, viceprimarului Arpad Miklos dar şi altor oficialităţi locale prezente la eveniment. La acest eveniment excepţional pentru comuna noastră, au fost prezenţi majoritatea membrilor Consiliului Local Dumbrăviţa cât şi directorii Şcolii Gimnaziale din Dumbrăviţa şi alţi invitaţi de onoare. Înainte de a fi înmânate diplomele de titlu de cetăţean de onoare al Dumbrăviţei, jurnalistul Adrian Cireap a făcut o frumoasă prezentare a celor două glorii sportive din tenisul de masă.

Adina Diaconu a fost prima care a primit diploma cu titlul de cetăţean de onoare al Dumbrăviţei, care i-a fost înmânat cu multă emoţie de către primarul Victor Malac. Iar al doilea titlu de cetăţean de onoare, a fost primit cu gratitudine şi nestăvilită emoţie şi de antrenoarea de tenis de masă Nicoleta Huszar.

Pe lângă onorata distincţie, cele două reprezentanţe ale tenisului de masă au primit şi premii în bani , scutirea de taxe şi impozite ad vitam, pe teritoriul Dumbrăviţei, iar campioana Adina Diaconu a fost recompensată în plus, cu un lot de pământ în Dumbrăviţa.

Cele două performere au luat cuvântul, spre finalul şedinţei şi au emoţionat prin cuvintele şi mulţumirile lor, întreagă audienţă.

Şedinţa extraordinară s-a încheiat după câteva discursuri elogioase la adresa celor două, susţinute de câţiva dintre consilierii locali prezenţi la extraordinarul eveniment.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ