Parcare supraterană de 250 de locuri în centrul Timișoarei

288

Administrația Timișoarei propune construirea unei parcări supraterane în zona centrală. Nu este vorba despre vechea decizie de a ridica o astfel de structură în perimetrul strada Oituz – Punctele Cardinale, ci de o nouă idee.

Parcarea de 250 de locuri ar urma să fie construită pe strada Iosif Nemoianu, nr 3, vis-à-vis de Spitalul de Copii Louis Țucanu.

”Parcela pe care se doreşte construirea obiectivului propus este situată într-o zonă cu acces de la Strada Iosif Nemoianu. Terenul studiat are o suprafaţă totală de 4971 metri pătrați.

Se propune construirea unui parcaj suprateran în regim de înălțime S+P+3E cu 250 de locuri de parcare.

Zona în care se află amplasamentul studiat are echipamente edilitare subterane și supraterane necesare alimentării cu apă-canal, electricitate, gaze narurale, telefonie, etc. Parcela care face obiectul studiului va fi echipată cu branșamentele necesare alimentării cu utilități urbane edilitare”, se arată în planul urbanistic detaliu.

Parcarea ar fi o gură de aer proaspăt pentru medicii și aparținătorii pacienților Spitalului de Copii, mai ales că noua clădire a unității medicale nu are prevăzute și locuri de parcare. Însă orice șofer va putea folosi noua parcare, spun autoritățile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.