Vămile din vestul țării, congestionate la ieșirea spre Ungaria

117

Mai multe vămi din vestul țării sunt congestionate, miercuri la prânz. Pe sensul de ieșire spre Ungaria stau la coadă atât șoferii autoturismelor, cât și cei ai camioanelor. Polițiștii de frontieră spun că sunt valori mari de trafic.

În vama Nădlac II, de pe autostrada A1, șoferii mașinilor mici așteaptă aproximativ jumătate de oră pentru a trece granița. Ei au la dispoziție 4 artere de trecere. Șoferii de TIR stau, însă, în coloană, mai bine de 210 minute, adică mai mult de 3 ore. Ei au format coadă și la vama Vârșand, tot din județul Arad, unde așteaptă jumătate de oră.

”În momentul de față sunt valori de trafic un pic ridicate la autoturisme. Timpii de așteptare sunt de 30 de minute. Colegii au luat măsuri și au deschis o arteră în plus, iar la automarfare restricțiile de weekend sunt cele care provoacă aglomerare în perioada aceasta”, au declarat polițiștii de frontiieră arădeni.

Șoferii de autoturisme mai au la dispoziție și vama Nădlac, din Arad, sau Cenad, din Timiș, pentru a ajunge în Ungaria. Prin aceste puncte de trecere a frontierei se circulă fluent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.