Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la UPT

55

Sub deviza „Apa pentru toți”, Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul de Chimie Aplicată și Ingineria Compușilor Anorganici și a Mediului din cadrul Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, în colaborare cu Departamentul de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara sărbătorește joi, 21 martie 2019, Ziua Mondială a Apei.

În acest sens, în Amfiteatrul K2 de la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, Bd Vasile Pârvan nr. 2B, începând cu ora 10:00, se va desfășura conferința cu tema „Soluții tradiționale de epurare a apei uzate vs soluții Organica WATER”, susținută de Domnul ing. Atilla Bodnar, director Organica WATER. Acesta va prezenta soluțiile moderne și prietenoase cu mediul, aplicate la Stația de Epurare a Apei din Budapesta, pe care Organica WATER o administrează.

La eveniment vor participa studenții și cadrele didactice ale Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului de la UPT, reprezentanți ai Primăriei Timișoara, specialiști în domeniul exploatării și epurării apelor. În perioada următoare, studenți și cadre didactice de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului vor efectua o excursie la Stația de Epurare din Budapesta pentru a studia soluțiile moderne de epurare a apei uzate aplicate acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.