Parcă s-a abătut un blestem asupra lor! Gestul șocant al unor adolescenți a îngrozit o comunitate din Banat

7007

Comunitatea unui sat întreg este îngrozită de ultima întâmplare care a avut loc în satul lor. Sătenii din comună Eftimie Murgu spun că asupra satului lor s-a abătut un mare necaz: în doar 6 luni, trei tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 20 de ani, au murit.

Întâmplarea din ziua de Crăciun a dat peste cap tot satul. Oamnii spun că așa grozăvie nu s-a mai pomenit la Rudăria. Un tânăr de doar 18 ani, Ionuţ Denis, şi-a pus capăt zilelor. Trupul lui a fost găsit atârnând în ziua de Crăciun într-un lat în podul casei. Băiatul a terminat Liceul din Bozovici şi locuia împreună cu un frate şi un unchi.

Părinţii băiatului sunt plecaţi la muncă în străinătate: unul în Italia iar celălalt în Spania. Comportamentul băiatului fost unul perfect normal. Nimeni nu ştie de ce a luat această decizie. Informaţiile sunt din mai multe părţi. Unii spun că de dimineaţă, Ionuţ a mâncat cu fratele şi unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a întâlnit la un suc cu prietenii şi sătenii. Nimic din ce s-a petrecut acolo nu lăsa să se ghicească tragedia ce va urma. Alte surse spun că de fapt, băiatul nici nu a ieșit din casă. El s-ar fi trezit din somn şi a urcat direct în podul casei unde şi-a pus capăt zilelor. L-a găsit unchiul său când a vrut să ia fan ca să hrănească animalele.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-şi poate explica gestul lui Ionuţ Denis. În urmă cu câteva zile, pe pagina sa de fb, Ionuţ a postat imagini tematice ce arătau bucuria apropierii Crăciunului. Era un băiat deosebit de deschis, prietenos şi nu s-a certat cu nimeni niciodată.
Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio. Acesta este cel de al doilea caz de suicid prin spânzurare în acest an la Rudăria. În luna iulie, o adolescentă de 16 ani, a fost găsită spânzurată în podul casei părinteşti. Tânăra şi-a pus capăt zilelor din cauza unor neintelegeri cu familia pe teme sentimentale. Familia este devastată după gestul extrem al adolescentei şi spune că nu s-ar fi aşteptat niciodată ca fata va face aşa ceva. Acelasi lucru il spun toti cei care l-au cunoscut pe Ionut. Trupul baiatului a fost adus ieri acasa, pentru ultima lui sedere in casa in care s-a nascut. Din cauza serviciului, parintii nu au putut veni acasa la bucuria de Craciun. Nu au fost lasati de angajatori. Acum vor veni acasa la mare necaz, la inmormantarea fiului lor.

În urmă cu nici o lună, un alt tânăr, tot din Eftimie Murgu, un băiat de 20 de ani, a fost găsit mort în locuinţa din Timişoara. Băiatul se mutase acolo fiindcă la Timişoara îşi găsise de lucru. Oamenii sunt îngroziţi şi spun că în sat sunt bătrâni în vârstă de peste 90 de ani, sunt oameni bolnavi care îşi doresc sfârşitul, dar necazul vine tot la cei tineri. Trei copiii in floarea varstei au intrat in pamant in doar 6 luni. Dumnezeu sa-i ierte!

sursa: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ