Apariție stranie, pe cer, în vestul țării. Obiectul misterios a fost observat şi în Rusia. Video

2612

Un obiect luminos neidentificat a fost surprins în fotografii şi imagini video de mai multe persoane în noaptea de luni spre marţi, acesta fiind vizibil inclusiv din Bihor. Aceeaşi apariţie stranie a fost imortalizată şi în Moldova, în Rusia şi în Grecia.

BIHOREANUL a primit fotografii, realizate în dimineaţa zilei de marţi, în jurul orei 5.30, din localitatea Râpa, de un cititor, Adi Bogluţ. „Am fost surprins de ce văd. În câteva minute s-a dispersat norul”, spune acesta.

Presa centrală, între care Digi 24, scrie că obiectul spaţial a fost observat şi de un alt bihorean, Alex Ciuhandu, tot la ora 5.30, tânărul opinând că ar putea fi meteorit care a intrat în atmosferă.

(sursa video: Ciuhandu Alex, Facebook)

De asemenea, imagini similare au fost făcute şi între Râmnicu Sărat şi Focşani. Un locuitor din zonă, Radu Alex, le-a transmis celor de la Digi că ar putea fi staţia spaţială chineză Tiangong-1.

În plus, un român aflat în vacanţă în Grecia a surprins şi el fenomenul, la ora 5:35, mai notează Digi 24. „O pată de lumină rămasă în urma unui fenomen astronomic: meteorit sau satelit ce a intrat în atmosfera Pamântului”, spune bărbatul, care a fotografiat momentul de pe insula Chios.

Aparent, acelaşi obiect misterios a fost observat şi în Rusia, într-un oraş din apropiere de graniţa cu Ucraina.

În ambele clipuri, obiectul emana o lumină concentrată, ce ulterior devenea difuză, ceea ce ar putea însemna o dezintegrare în atmosferă, mai notează Digi.

În legătură cu staţia Tiangong-1, aceasta nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experţii sunt de părere că obiectul de 8,5 tone se va prăbuşi pe Pământ la începutul anului 2018.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.