Parc de aventură în apropierea Timișoarei

474

Nu aveți planuri pentru acest weekend? Ei bine, în apropierea Timișoarei vă așteaptă aventura. La Nădrag s-a deschis un parc specific care de abia așteaptă să își primească vizitatorii.

Primăria Comunei Nădrag a făcut eforturi considerabile și a reușit să deschidă în zonă primul Parc de aventură complex din județul Timiș. Parcul se întide pe o suprafață de 3.000 mp și oferă doritorilor de distracție 6 trasee cu grade diferite de dificultate, patru fiind destinate adulților, iar două copiilor. Vizitatorii sunt supravegheați permanent de un personal desemnat. Parcul este deschis doar duminica în acest moment și se încearcă extinderea programului. Intrarea este gratuită.

”Este important de menționat faptul că există deja o bună parte din infrastructura necesară dezvoltării turismului în zonă. Există locuri de parcare pentru turiști, parcările sunt amenajate și urmează să fie marcate, există locuri de cazare și de luat masa, iar reprezentanții Primăriei Nădrag încearcă să găsească o soluție pentru a avea disponibile toalete publice pentru turiști”, transmite Turism Timiș.

La finalul acestei săptămâni, turiștii care ajung în zonă pot să participe la o cursă cicloturistică și la Zilele Nădragului.  În zonă mai pot fi vizitate Cascada Cornet și Peștera “Nelu Balaș”.

Se poate înopta la două pensiuni și sunt în curs de amenajare alte două, unele cu piscină, iar în localitatea Nădrag, aproape de centrul localității, turiștii pot servi masa sau pizza după rețete originale.

LĂSAȚI UN MESAJ