Parabola nebunului, la Timișoara! Becuri aprinse ziua și beznă noaptea

531

Dacă ”Parabola nebunului” a lui Friedrich Nietzsche e doar o ficțiune, iată că la Timișoara aceasta devine realitate. Tot mai mulți timișoreni sesizează faptul că, în multe zone ale orașului, becurile sunt aprinse în timpul zilei, în timp ce noaptea, mai ales în cartierele marginașe, dar nu numai acolo, e întuneric beznă.

”Ziua avem iluminat stradal. Noaptea nu este nevoie :). În zona Modern aproape zilnic stam pe întuneric. Mulțumim”, ”Și în Calea Buziasului la fel, noaptea beznă, ziua sunt aprinse…”, ”Soarelui identic!”, ”Stai linistit ca in fata la mall este bezna… seara ti-e frica sa treci ca iti da cineva in cap…”, ”Noaptea ajunge lumina de la semafoare”, sunt doar câteva din comentariile postate de timișoreni pe rețelele de socializare.

Poate, ca în parabola lui Nietzsche, și edilul nostru îl caută pe Dumnezeu…

1 COMENTARIU

  1. Pe Buziasului,in Soarelui si Rebreanu se ia iluminatul stradal ori de cate ori este meci pe stadion sau antrenament cu nocturna,trebuie recuperat cheltuitul banilor cu energia electrica consumata acolo,asta e de cand cu nocturna,adica de ani de zile,nu inteleg de ce eu ca cetatean care lucrez in 3 schimburi nu pot circula spre servici fara lanterna in Timisoara,oras cultural european,asa o fi si la Viena si nu stim noi?

LĂSAȚI UN MESAJ