Panouri informative pentru turiștii care vor să ajungă pe ,,Litoralul Vestului”! Zona, tot mai aproape de a deveni stațiune turistică

433

Primăria Ghioroc a montat primele panouri informative pe drumul care leagă localitățile Sâmbăteni și Ghioroc, din județul Arad.

,,Aceste panouri sunt necesare pentru declararea comunei Ghioroc, stațiune de interes local. În al doilea rând, ele înfrumusețează intrarea în comună și, în plus, oferă informații turiștilor ce ne vizitează.”, au anunțat oficialii Primăriei Ghioroc.

Panourile informative promovează atât plaja ce adună în fiecare weekend mii de turiști dornici de distracție, cât și călătoria cu Săgeata Verde, trenul de epocă al arădenilor, precum și Muzeul Vinului de la Ghioroc.

Situată în județul Arad, Plaja Ghioroc adună în fiecare vară mii de oameni care au îndrăgit locul, atât pentru faptul că se pot bălăci într-un lac curat, cât și pentru petrecerile în aer liber care sunt organizate acolo, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Primăria Ghioroc a făcut, treptat, tot mai multe demersuri pentru a transforma acest loc într-o veritabilă stațiune turistică. Pentru vara aceasta s-au creat locuri de parcare, s-a achiziționat un utilaj de curățare a plajei și se află în lucru un camping pentru ca turiștii să poată rămâne aici și peste noapte.

Pregătiri intense pentru litoralul bănățenilor! Va avea salvamari ca în Baywatch, plajă impecabilă, locuri de parcare și camping!

LĂSAȚI UN MESAJ