Panică în rândul mămicilor din vestul țării. Ce zvon înfiorător le tulbură liniștea

1094

Un anunț de doar câteva rânduri a creat un adevărat val de comentarii pe grupul Mămici din Arad de pe Facebook. O mămică scrie despre posibilitatea ca în preajma Școlii Generale Nr. 18 din cartierul Vlaicu să se perinde un pedofil care pune în pericol integritatea copiilor de la această instituție de învățământ.

Au fost scrise poate peste o sută de comentarii și, urmărindu-le, am citit și despre posibilitatea ca un alt pedofil, sau poate chiar același, să frecventeze și zona Școlii Nr. 22 din Micălaca, pe străzile Zalău și Voinicilor, scrie specialarad.ro. Deocamdată nu avem un răspuns din partea autorităților, a poliției din Arad, dar astfel de mesaje nu sunt de neglijat atât timp cât privește viața copiilor.

In atentia parintilor care au copii la gen18 ….mare grija un pedofil, bolnav psihic urmareste fetitele in zona si face gesturi obscene…mare grija mamici…politia nu isi face treaba”, este anunțul de pe Facebook pe care îl puteți vedea și mai jos.

pedofil ok

Mai jos se pot citi câteva comentarii la această postare:

Adelina: „pff inca de cand eram mica sunt 2 dexasati in zona, ne intampina la scoala pe bicicleta cu ” scula scoasa” si spunea cuvinte obscene si mai era unul care facea acelasi lucru dar dimineta tare, il mai vad uneori pe Brancoveanu…..acu’ vreo 5 ani unul m-a atacat cu pistol electrosoc , l-am caftit bine dar nu a fost prins de politie…”

Sonia: „Este un tanar la vreo 35 de ani saten mai slab si are o geanta in mana, era langa Farmacia Larifarm, a zis ca e bolnav mintal si numa ce a iesit din puscarie!! Aveti mare grija la copii! Eu nu l-am mai vazut de atunci pe aici ca l-a capacit un vecin”

Krisstin: „Intr o dimineata mergeam la serviciu(ora 5) in statie se “plangeau”unele colege ca se luase unul dupa ele (pe Zalaului) 5 min mai tarziu vine o alta colega care a fost intampinata de el (pe voinicilor)facandu si anumite treburi …asta s a intamplat in urma cu aprox 1 luna”

LĂSAȚI UN MESAJ