Drumurile Timişoarei gestionate de fostul „pădurar” şef. Adam Crăciunescu ajunge la SDM

613

Societatea de Drumuri Municipale care are în grijă toate străzile, aleile şi trotuarele din Timişoara va avea un nou consiliu de administraţie.

Din acest for vor face parte oameni de bază din partidele politice, atât din PSD cât şi din PNL. După o evaluare rapidă, cel mai mare scor l-a punctat Adam Crăciunescu – 47,25.

Acesta este binecunoscut în Timiş pentru activitatea sa. A fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş pe vremea când instituţia era condusă de democrat liberalul Constantin Ostaficiuc. Apoi, Crăciunescu a părăsit Timişul şi s-a mutat în capitală unde a fost directorul Romsilva.

De remarcat faptul că Adam Crăciunescu este cercetat penal într-un dosar penal privind retrocedarea a câtorva zeci de mii de hectare de pădure din patrimoniul statului în posesia unui particular.

Culmea, în consiliul de administraţie al SDM va ajunge și consilierul personal al lui Nicolae Robu, Cătălin Iapă. Acesta a obţinut un punctaj de peste 40, deşi nu are o experiență vastă, doar specializare în domeniul tehnic.

SDM a primit prin contract întreţinerea tuturor srăzile şi trotuarelor din Timișoara. Vorbim de un contract pe 4 ani în valoare maximă de 2,5 milioane de euro.

1 COMENTARIU

  1. Mai contează …specializarea profesionala?Contează pe dracu!!!Ne infigem (e vorba de …carpele și hraparetii de politicieni!)acolo unde e rost de furt,de jecmaneala ,de burdușit conturile!!!Trebuie sa ai mare NESIMȚIRE ca sa ai ,,calificarea,,PERMANENTA de …profitor!!!Măcar vom ști ,de acum încolo, ca dacă circulam ca în …pădure, nu e întâmplător! !!

LĂSAȚI UN MESAJ