Cannabis la borcan. Proviziile pentru iarnă ale unui bărbat

1278

Un bihorean în vârstă de 28 ani din Curăţele a fost reţinut, marţi, pentru o perioadă de 24 de ore de procurorii DIICOT Oradea care îl anchetează pentru trafic de droguri de risc şi de deţinere în vederea consumului de droguri de risc.

Potrivit unor surse judiciare, acuzaţiile la adresa bihoreanului pe care îl cheamă Gheorghe Mociar au fost formulate în urma unor percheziţii desfăşurate la locuinţa bărbatului de procurori împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog Oradea.

În timpul acţiunii, anchetatorii au găsit în locuinţa lui Mociar 887 grame de cannabis, depozitate în pungi şi în borcane care fuseseră recoltate chiar din grădina bărbatului. „Inculpatul a înfiinţat o cultură de cannabis la locuinţa sa pe care a recoltat-o în cursul lunii august 2017. Ulterior, acesta a depozitat cannabisul în locuinţă şi a traficat o parte, restul fiind descoperită şi ridicat cu prilejul percheziţiei domiciliare”, a mai spus sursa BIHOREANULUI.

Anchetatorii vor decide în cursul zilei de miercuri dacă îl vor prezenta pe tânăr în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi pentru emiterea unui mandat de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ