Orban, făcut de rușine într-un mod nemaiîntâlnit în PNL! Cine l-a pus la pământ pe liderul liberal.

1380

Daniel Zamfir, senator PNL, a transmis un mesaj crunt pentru Ludovic Orban după ce a aflat unde este angajat președintele său de partid.

„LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta!

Doua sentimente mă încearcă după ce am auzit ludovicul spunând că n-are „nicio problemă de legalitate și de moralitate” cu privire la felul în care își obține veniturile:

Primul e de revoltă! Milioane de români își iau salariul DUCÂNDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni că ludovicul făcea naveta la Târgu Mureș ca să presteze acolo.

Al doilea e de jenă, de rușine! Niciodată vreun președinte al PNL nu a lucrat toată viața la stat și când nu s-a mai putut, nu a fost întreținut de colegi de partid!

Nu, Ludovice! Ai o problemă majoră atât de legalitate, cât și de moralitate! De legalitate pentru că par încasări pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CÂT CASA! Că nu le vezi… e așa cum spuneam, un scuipat pe obrazul românilor onesti! Cum poți fi primul ministru al opoziției?!?

P.S. Nu mă miră că-i ține isonul purtătorul de cuvânt… care încasează bani grei de la partid și care evident nu vede nicio problemă de moralitate în asta…”, a fost mesajul lui Daniel Zamfir.

Orban, iritat de subiect

Vineri, Ludovic Orban a fost vizibil iritat de întrebările jurnaliștilor cu privire la locul de muncă pe care a refuzat să îl dezvăluie. După ce mai mulți jurnaliști au insistat pe această temă, el a încheiat rapid coferința de presă și a plecat din sală.

„Nu vă dau nici un răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit, să-mi câștig existența dintr-o activitate, ca atare nu vă voi da nici un răspuns pe tema acesta. Subiectul conferinței de presă este cu totul altul”, a spus Ludovic Orban.

A încheiat rapid conferința în urma întrebării care l-a deranjat

Cu toate acestea, jurnaliștii au insistat. După ce s-a eschivat de câteva ori, Ludovic Orban a decis să încheie conferința de presă.

„Subiectul conferinței este cu totul altul. Vă mulțumesc… V-am mai spus că subiectul conferinței este altul. Pe această temă nu vă voi da răspunsul astăzi. Nu am nici o problemă de legalitate sau de moralitate pe această temă”, a spus Ludovic Orban care a plecat imediat de la pupitru.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.