Orașul cel mai sigur și eficient din România. Filosofia de succes a primarului Ilie Bolojan

268

Cei mai veseli oameni, cel mai sigur oraș, cele mai multe fonduri europene atrase și lista este lungă. Totul se întâmplă în Oradea, un oraș care și-a schimbat radical fața în ultimii ani.

Ilie Bolojan este primarul acestui loc, un lider de la care edilii din toată țara ar trebui să ia lecții de adminstrație.

Clădiri de epocă, parcuri şi spaţii pentru tineri, poduri şi străzi pietonale, săli de spectacole, teatru şi oameni zâmbitori. Aşa arată Oradea zilelor noastre, o urbe care s-a transformat spectaculos în ultimii ani şi a fost desemnată cel mai sigur şi eficient oraş din România, cu cea mai eficientă administraţie, cei mai veseli oameni de la noi şi singura localitate din ţara noastră care face parte din reţeaua oraşelor Art Nouveau. Într-o clădire impunătoare de pe malul Crișului Repede, primarul Ilie Bolojan face planuri.

Ilie Bolojan: “Aici se lucrează la un proiect european tot aşa de extindere a spaţiilor pietonale, iar pe malul stâng se lucrează la reabilitarea celeilalte pieţe. Oamenii dacă văd că se lucrează suportă deranjul, dacă încep lucrările şi nu lucrezi te înjură justificat.”

Întreaga poveste, pe stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ