Operaţiuni ample de căutare. Doi bărbaţi, dați dispăruţi în Caraș

212

Poliţiştii din Caraș-Severin vor declanşa, sâmbătă, o amplă operaţiune de căutare, a două persoane dispărute. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani, din localitatea Mâtnicu Mare, declarat dispărut de familie, iar în paralel, o altă operaţiune de căutare are loc în localitatea Ticvaniu Mic, unde un bărbat în vârstă de 69 de ani este dat dispărut de joi, 18 aprilie.

„Bărbatul, de 91 de ani, ar fi plecat în data de 23 martie. În zilele de după dispariţia bărbatului au fost organizate mai multe activităţi de căutare, în mod repetat, la care au participat între 5 şi 30 persoane, atât din cadrul ministerului cât şi săteni. A fost folosit atât câinele de urmă al IPJ, cât şi un câine specializat în căutarea cadavrelor. Din păcate, fără rezultat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Sâmbătă căutările vor fi organizate pe o arie mult mai vastă, la care vor participa peste 150 de persoane, poliţişti, jandarmi, pompieri, pădurari, vânători, săteni, precum şi membrii unei asociaţii de voluntari specializaţi în căutări în zone montane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.