Primarul Robu, cu ochiul învinețit și mai multe copci pe față!

1121

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a avut parte de un incident mai puţin plăcut. În timpul unui meci pe care-l juca împreunp cu prietenii, edilul s-a ales cu arcada spartă şi ochiul stâng i s-a învineţit.

Edilul Timişoarei este un mare fan al fotbalului. El este cel care a insistat pentru finanţarea lui ACS Poli, iar în timpul liber joacă fotbal alături de prieteni. La ultimul meci a avut însă parte de un incident care i-a lăsat urme. Robu a ţinut să le explice timişorenilor motivul pentru care are ochiul stâng vânăt şi patru copci la arcadă:

”Sunt de la ultimul joc de fotbal pe care l-am avut luni seara şi nicidecum de la întâlnirile pe care le-am avut în timpul săptămânii cu cetăţenii pe teme fierbinţi, e adevărat, precum demolarea garajelor. Acolo, lucrurile au decurs frumos, amiabil, în bună înţelegere. Şi la fotbal, de altfel, dar la fotbal se mai întâmplă accidente şi, din nefericire, luni seara am păţit-o şi m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-au spart-o, şi cu alte răni. Nu o să fiu apt de joc încă, aşa că voi face o pauză. Accidentându-mă, evident că nu am mai putut să continui jocul. A fost un sabotaj făcut prin nepregătirea corespunzătoare a suprafeţei de joc”, a declarat Robu, care nu și-a mai putut îndeplini astfel „norma” de 10 goluri pe meci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ