Oferte îmbietoare, timp de patru zile, la Timișoara, pentru cei care vor să-și redecoreze casa – VIDEO

474

Totul se întâmplă la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş unde, începând de astăzi  și până duminică, 22 mai 2016, se desfășoară una dintre cele mai așteptate manifestări din calendarul acestui an, cea de-a 5-a ediţie a expoziţiei naționale specializată în construcţii, mobilier, amenajări interioare și exterioare, instalații și energie – UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila. Evenimentul care a debutat astăzi a avut și o pată de culoare prin prezența unei firme de pază și protecție, care a oferit și o demontrație celor prezenți.

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș spune că manifestarea este o premieră pentru că practic contopește două expoziții care până acum se desfășurau separat. Mai mult, sunt prezenți peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vă întâmpină cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare. Universul Casei Tale 17

Sectorul mobilă, puternic reprezentant în expoziție, aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Puteți  admira şi cumpăra: bucătării, dormitoare, livinguri, camere pentru copii și tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc.

Universul Casei Tale 25

Dintre domeniile prezente în expoziţie, amintim:

      Materiale şi echipamente pentru construcţii;

      Mobilier pentru spaţii comerciale şi domestice;

      Mobilier de grădină și spații publice;

      Ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele;

      Porţi, garduri, uşi de garaj;

      Uşi de interior şi exterior din lemn, aluminiu şi PVC;

      Structuri metalice și mobilier pentru hale industriale;

      Sisteme și instalații de încălzire și climatizare;

      Instalaţii sanitare și instalații electrice.

În cadrul programului conex, CCIAT în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Belgrad organizează în cursul zilei de mâine, 20 mai 2016, între  orele 11,00- 14,00, în Sala Timiş a CRAFT, un parteneriat de afaceri România-Serbia. Delegația oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusă din reprezentanți a 6 companii din domeniile construcții, design, arhitectură – interesați de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș. După prezentarea celor două camere de comerț, a potențialului economic și al oportunităților de colaborare bilaterală, participanții vor asista la o informare privind “Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și/sau construcții”, susținută de partenerul evenimentului B2B:

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila este, pentru patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți oferă cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ