O tânără de 21 de ani a murit la naștere. Familia acuză medicii de malpraxis

67

Tragedie într-o familie din Țicleni, județul Gorj, după ce o tânără mamă a murit la naștere, în urma unei operații de cezariană. Familia acuză medicii de malpraxis. Femeia, de 21 de ani, mai avea acasă un copil de 4 ani.

Femeia s-a prezentat la control la Spitalul Orășenesc din Târgu – Cărbunești, iar medicii au spus că trebuie să fie imediat operată. După intervenție, Alexandra Ionela Corbescu a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o, iar familia a cerut transferul pacientei la Craiova. Acolo, din păcate, tânăra mamă a fost declarată decedată.

Prima naștere a tinerei a avut loc la aceeași unitate medicală, tot prin cezariană, dar atunci nu au fost complicații. Acum, a dat naștere unui băiețel. Ambii copii sunt în grija tatălui lor.

Familia a depus plângere la poliție. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul femeii a fost dus la IML Craiova pentru necropsie și stabilirea exactă a cauzelor care au dus la deces. Familia tinerei mame vrea să sesizeze și Colegiul Medicilor.

Sursa: pandurul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ